top of page

ENSEMBLES

9X13

Neo-fanfare 9×13 heeft zich in enkele jaren weten te profileren als toonaangevende nieuwe speler die hedendaagse muziek naar een breed, divers, en vooral nieuw publiek weet te brengen. Het negenkoppige ensemble, bestaande uit professionele klassieke musici, doet dat door ‘muziektheatervoorstellingen zonder woorden’ te maken, en werkt daarin samen met regisseurs, choreograaf, met kostuums en mobiele decors. www.9X13.nl

header_morendo_9x13_big-1024x640.jpg
Asko|Schönberg 

De hooggekwalificeerde en bevlogen musici spelen werk uit de 20ste en 21ste eeuw, van solowerk tot grootbezet repertoire zowel in concertvorm als in interdisciplinaire voorstellingen.

Samenwerking tussen musici en componisten en makers staat centraal. Asko|Schönberg bouwt met respect voor het 20ste-eeuwse erfgoed aan het repertoire van de toekomst.

www.askoschoenberg.nl

logo_asko.png
Duo Voogd & Kerklaan

Duo Kerklaan & Voogd geven recitals in kamermuziekseries door heel nederland waarin zij alle facetten van de trompet willen laten zien en horen met voornamelijk orgineel repertoire voor trompet en piano. Waaronder het speciaal voor dit duo gecomponeerde stuk "Andante e Scherzo" door Rudolf Koumans. 

Verder werken van Hindemith, Enesco, en Bernstein, maar ook de klassieke concerten van Haydn en Neruda. 

Deze recitals worden op enthousiaste en eigenwijze geïllusteerd door de woorden van Arthur. 

maxresdefault.jpg
Tromba et più

Met trompettist Maarten Elzinga worden regelmatig programma's uitgevoerd naast de mooiste orgels van Nederland. Samen met organist Ton van Eck spelen zij regelmatig in de St. Bavo Basiliek, Haarlem en jaarlijks in de Zomeravondconcerten op Texel.

Het repertoire rijkt van barok tot hedendaags met een speciale interesse naar de onbekende werken.

In 2016 is de eerste cd verschenen Trombe d'Aria voor 2 trompetten, continuo en strijkers. In het kader van hun 20 jarige (muzikale) vriendschap. Arthur & Maarten staan ook wel bekend als De Trompetmannetjes.

proost-1024x768.jpg
bottom of page